Naturens medel - Naturlig skönhet direkt från naturen!

MSM – ett mirakelpulver!

MSM är en förkortning av metylsulfonylmetan som är en form av svavel. Svavel, som är en form av mineral, har en viktig roll i bildandet av kollagen, elastin, brosk och keratin. På grund av detta kan svavel ge ökad spänst och styrka i musklerna och skelettet men även förbättra kvaliteten på hår, hud och naglar. MSM hjälper även till att öka läkande och återuppbyggandet av kroppens vävnader.

MSM mjukar upp cellväggarna vilket gör att näringsämnen lättare kan ta sig in in cellen samtidigt som slaggprodukter och gifter kan sköjlas ut. MSM, eller svavel, är även en viktigt komponent i insulin, vilket i sin tur spelar en viktig roll vid förbränningen av fett vilket kan vara av intresse för de som försöker att gå ner i vikt.

På grund av MSM pulvrets förmåga att påverka stora delar av kroppens vävnader har den stora användningsområden, det är bra för åkommor relaterade till ledbesvär, inflammationer, brosk, bindväv, muskler, brosk, artrit, reumatism, reumatism och mycket mer.

Inom träning kombineras ofta MSM pulver med glukosamin för att hjälpa och läka ömmande och slitna leder samtidigt som det höjer toleransen mot mjölksyra, MSM löses då i vatten och dricks. När det kommer till hudåkommor kan man faktiskt lösa MSM pulvret i en lotion och smörja in huden eller lösa pulvret i vatten och badda huden. MSM har länge använts mot akne såväl som psoreasis. Människor har länge badat i svavelrika källor för att lindra smärtor och läka sår.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/a/0/naturensmedel.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Speak Your Mind

*