Naturens medel - Naturlig skönhet direkt från naturen!

Colladeen Derma Plus – ett test!

Colladeen Derma Plus har jag skrivit om tidigare. Det är ett intressant naturmedel som sägs förbättra hudens elasticitet och motverkar samtidigt bildandet av nya rynkor. Läs mer i artikeln om Colladeen.

Colladeen Derma Plus – ett test

Framför mig står en förpackning med Colladeen Derma Plus! Jag har bestämt mig för att testa detta naturmedel som lovar nästan lite för mycket för att kunna vara sant. Men eftersom jag litar på de som tillhandahåller Colladeen Derma Plus så tror jag gärna på effekten och är väldigt nyfiken och spänd på att testa!

Sedan innan visste jag att Colladeen kan reducera rynkor, öka hudens spänst samt har en inbyggd solskyddsfaktor på 10 SPF. Det som däremot avgjorde för mig var att det visat sig kunna reducera ytliga blodkärl på ben och i ansiktet. Jag har hyffsat tålig hy har jag dels märkt själv efter alla aknebehandlingar jag fått men min hudterapeut har också kommenterat de då hon lagt starka syror på min hud utan att jag tyckt att det känts särskilt mycket. Trots detta har jag fått några brustna blodkärl på näsan och mellan ögonbrynen. Det är bara jag som ser, som vanligt, men om man kan göra något åt det så varför inte? Det jag mest kan tycka att jag vill få bort om jag kan är de illblå ytliga blodkärlen jag har på låren. Det är inte så vackert så gärna för mig om det är ett naturligt medel som kan hjälpa till!

Nu är jag över 30-strecket men naturen har välsignat mig med en ganska fet hy. Det är förvisso jobbigt med finnar och pormaskar som följd men det positiva är att rynkorna inte har så lätt att ta ut ålderns rätt! De är klart att skrattrynorka är där när jag ler men det kan jag leva med. Däremot är jag väldigt glad för den spänstiga hy som jag faktiskt har fortfarande. Nej, de ytliga blodkärlen är de jag är mest intresserad av om Colladeen kan hjälpa mig med!

Det ska bli riktigt intressant att se hur det går, stay tuned!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/a/0/naturensmedel.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Speak Your Mind

*