Naturens medel - Naturlig skönhet direkt från naturen!

Colladeen – antirynk och solskydd från växtriket

Colladeen® Derma Plus är verkligen ett unikt kosttillskott för huden. Hur låter det till exempel med ett solskydd som du inte behöver smörja in dig med utan som du får helt naturligt från ett kosttillskott som även främjar din huds motståndskraft mot fria radikaler? De flesta av oss som snöat in på det här med hudvård har insett att det absolut viktigaste för att behålla en ungdomlig hud så länge som möjligt är att skydda den mot solen och se till att ge huden så mycket antioxidanter vi bara kan. Colladeen är en produkt som skyddar din hud även när du inte tänker på att du behöver använda solskydd som till exempel en regnig novemberdag. Solen skiner och utan att vi tänker på det finns strålningen där och påverkar hudens åldrande.

Gratis Omega 3 Kapslar! (60st Värde 189 kr) med valfri beställning + 20% Prova på rabatt på alla produkter! Ange kod: omega3

En färsk studie på Colladeen visade att den inte bara gav ett naturligt solskydd på SPF 10 utan förbättrade även hudens elasticitet och motverkade samtidigt bildandet av nya rynkor. Kosttillskottet verkar genom att innehålla en av de högsta nivåerna av antocyanidiner (kraftfull antioxidant) från extrakt av vindruvskärnor och blåbär, optimerat med grönt te och ren lutein (bra för ögat och synen). Forskning har visat att dessa är kraftfulla antioxidanter som hjälper att blockera effeken av de skador som orsakas när soljuset genererar fria radikaler. Dessutom främjar Colladeen hudens elactisitet och fasthet genom att antocyanidiner spelar en viktig roll i att bevara kollagenets hälsa i kroppen.

En studie som publicerades i Storbritannien April 2012 visade att Colladeen Derma Plus ger en naturlig solskyddsfaktor SPF 10, förbättrar hudens elasticitet och fasthet samt förebygger och minskar antalet rynkor. 12-veckors studien gjordes på 60 vuxna i åldern 40 till 70 år och använde samma testmetoder som brukar tillämpas på solkrämer och anti-aging behandlingar. Forskare Dr Samantha Christie sade: ”Växter skyddar sig från solens skador genom sina pigment med lutein och antocyaniner. När dessa finns i stora mängder i vår kost ser vi en komplex effekt på hudens kemi och en naturlig solskyddsfaktor åstadkoms samt en förmåga att vända tidigare solskador ”.

Att behandla och stödja hudens hälsa både inifrån och utifrån är en förutsättning för att upprätthålla en vacker hud som är i balans. Det är få förunnat att ha en perfekt hy och förr eller senare dyker ålderstecken upp, det är oundvikligt. Vi kan inte stoppa hudens åldrande men vi kan ge den de bästa förutsättningarna för att åldras vackert. Läs även hur det effektiva och mycket uppskattade kosttillskottet Ecnaclyn kan hjälpa dig med acne, finnar och orenhy inifrån.

Tänk på att om du vistas i solen under längre perioder till exempel på en badstrand eller i skidbacken så räcker inte en SPF på 10 utan ett högre skydd behövs för att skydda huden mot solens skadande strålar.

Gratis Omega 3 Kapslar! (60st Värde 189 kr) med valfri beställning + 20% Prova på rabatt på alla produkter! Ange kod: omega3

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/a/0/naturensmedel.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Speak Your Mind

*