Naturens medel - Naturlig skönhet direkt från naturen!

Faceclear – mot finnar och oren hud

Faceclear är ett kosttillskott mot finnar och oren hy. Det kan låta lite väl bra för att vara sant, ett kosttillskott som kan hjälpa dig mot dina hudproblem men tester visar på att kosttillskott likt Faceclear som innehåller ämnet laktoferrin har väldigt stor effekt på just acne och finnar.

Prova Faceclear ett kosttillskott som kan lätta dina besvär och hjälpa dig bli kvitt acne och oren hy

Jag led själv i många år, sedan jag när jag var elva år fick min första finne, av oren hy och svår acne. Jag gick under flera år till hudläkare som hjälpte mig med många hudkrämer och, till slut, med den starka medicinen Roaccutan. Medicinerna hjälpte mig men min hy var ihärdig och efter några år kom besvären tillbaka.

Lakoferrin finns i mjölk hos däggdjur, även hos människan och Faceclears patenterade lakoferrin kommer från den färska mjölken hos Nya Zeelänska ekologiska mjölkkor. FacecleFaceclear - mot oren hud och finnarars laktoferrin har en låg järnmättnad som har visat sig vara mer bioaktivt än vanligt laktoferrin. Tillverkaren KeyHealth (TM) har även tillsatt andra näringsämnen så som extrakt från grönt te, vitamin A, flera olika b-vitaminer och kisel eftersom de visat sig kunna bidra till en vacker och frisk hy. Doseringarna i Faceclear följer rekommendationer som både Svenska Livsmedelsverket (SLV) och Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) har godkänt

Effekten som Faceclear visat sig ha är att hjälpa huden att stabilisera och därmed minska produktionen av talg som bidrar till feta och orena partier i till exempel ansiktet. Ett ofta förbisett och bortglömt område som ofta blir fett och orent på en person som har besvärligare varianter av acne är ryggen och axlarna. De är ofta storporiga och även om de inte är feta så att de glänser som en näsa kan göra så är det oftare svårare att behandla och hålla området i schack. Acnen tenderar även till att bli mer allvarlig med ömmande blemmor som har lätt att bli svårläkta med ärr som följd. Ett kosttillskott behandlar hela kroppen och har därför även effekt på dessa typer av bekymmer. Laktoferriner har även en antiodiantisk effekt och lugnar huden och begränsar den irritation som tilltäppta porer kan åstadkomma. Resutlatet kan komma redan efter tre till fyra veckor men det kan ta upp till två månader innan full effekt noteras. Det som kan vara värt att tänka på är också att om man har riktigt besvärlig acne kan det ta ett tag för huden att läka och medan huden läker kan det lätt bli irriterat och tilltäppt i huden runtomkring vilket gör att finnar kan uppkomma i området på grund av det.

Dosering Faceclear: 1 tablett dagligen, sköljes ned med vätska. En förpackning innehåller 60 kapslar och räcker således i två månader.

OBS! Faceclear är garanterat GMO-fri och lämplig för både tonåringar och vuxna, men bör inte användas av gravida eller ammande. Mängden laktos i Faceclear är så liten att kosttillskottet kan användas av de flesta laktosintoleranta om man följer rekommenderad dos. Komjölkallergiker bör dock ej använda Faceclear då den aktiva substansen kommer från ett mjölkprotein. Produkten är inte avsedd att vara ett alternativ till en varierad kost.

60 kapslar (åtta veckor) kostar 569 kr hos Vitaminbutiken.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/a/0/naturensmedel.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments

  1. Vad händer om man glömmer ta en tablett?

Speak Your Mind

*