Naturens medel - Naturlig skönhet direkt från naturen!

Ecnaclyn – tabletter mot acne/finnar

Ecnaclyn mot – acne, akne, finnar, pormaskar, oren hud, ärr, talg – det är några ord som en person som lider av en besvärlig hud troligtvis känner igen. Acne eller finnar hör inte bara tonåren till. Det är många i vuxen ålder som varje dag lider av oren hy. Finnarna kan dyka upp av många olika anledningar, det kan vara stress, dålig luft, hormoner eller för att man har sovit dåligt. Oavsett anledning är finnar ovälkomna och besvärande för den som är utsatt.

Prova Ecnaclyn ett kosttillskott som verkligen fungerar. 100% Nöjdhetsgaranti!

JUST NU! Stora aknepaketet – Ecnaclyn 60 tabl. + Skinclear 100ml + Multivitamin – Naturlig effektiv aknebehandling med 100% Nöjdhetsgaranti!

Jag har personligen lidit av acne sedan 11-12 årsåldern och har testat alla de där receptbelagda läkemedlen som finns, från ansiktsvatten till krämer till antibiotika till den sista utvägen Roaccutan – två gånger! Ändå satt jag där, nyss fyllda 30 med fortsatta och återkommande problem. Jag hade länge funderat på att gå till läkare igen men jag var även nyfiken på att testa naturläkemedel som jag sett i samma butiker som jag handlar mina proteinpulver. Eftersom jag flyttat och inte riktigt hade någon hudläkare jag kände till att gå till så bestämde jag mig för att testa Ecnaclyn.

Ecnaclyn innehåller ett mjölkprotein kallat Praventin™ eller laktoferrin som i studier har visat sig ha unika egenskaper som hjälper hyn att bli renare på ett naturligt sätt. Ecnaclyn kan bidra till att aktivera kroppens naturliga mekanismer för en smidig och vacker hy.

 •  antimikrobiell – hjälper hämma bakterietillväxt
 •  anti-inflammatorisk – hjälper minska rodnad i samband med en dålig hy
 •  antioxidant – hjälper stödja reparation av skadade hudceller från finnar

I en studie med tonåringar har det visat att dagligt kosttillskott med Praventin™ befrämjar en klarare hy. Tillskottet av laktoferrin (Praventin™) resulterade i en avsevärd förbättring av hudens ytskikt. Det påvisades en median minskning med 71% i hudfläckar efter en månad och 95% efter två månader. Förbättringar sågs oavsett kön, ålder eller utgångsläge. Redan efter två veckor rapporterade Praventin-användarna en klarare och renare hudkänsla.

Det ställdes även ett antal frågor till de 44 tonåringar som deltog i studien om hur de trodde Praventin™ hade hjälpt befrämja deras hudhälsa.

 • 76% såg synliga förändringar i hudens ytskikt, bland annat färre fläckar/finnar, en minskning i rodnad, med mindre fet hy, allt detta pekade på att de fått en hälsosammare hud.
 • 83% angav att de skulle vilja fortsätta med Praventin™ (laktoferrin) kosttillskott.

Det rapporterades inga biverkningar från laktoferrinbehandlingen. Som det påvisades i studien kan Praventin™ användas för att befrämja en hälsosammare hud hos ungdomar och därmed även förbättra deras fysiska och emotionella välbefinnande på flera olika sätt.

Dosering Ecnaclyn: 1 tablett dagligen, sköljes ned med vätska. Rekommenderad användningstid för ordentlig effekt är åtminstone 8 veckor

OBS! Ecnaclyn rekommenderas inte till mjölkallergiker, gravida och ammande kvinnor. Kan användas vid laktosintolerans. Produkten är inte avsedd för barn.

Ecnalyn har granskats av Läkemedelsverket och uppfyller kraven enligt livsmedelslagen.

Jag har alltså testat Ecnaclyn! Resultatet på mig är slående! Jag önskar att jag tagit före och efter bilder på mina kinder och min käklinje där jag hade de största problemen med stora utslag som nödvändigtvis inte var som bölder men var stora, hårda, röda och tog veckor och ibland månader på sig att läka ut och försvinna.

Efter en månad så hade min högra kind nästan läkt ut helt och efter åtta veckor var nästan den besvärliga vänsta kinden på god väg. Det är inte så mycket acne kvar utan det är just utläkningen som inte är helt klar än. Jag bet mig i tungan och testade att vara utan Ecnaclyn när den första åtta veckors kuren var slut. Efter ett par veckor stod jag inte ut längre och beställde hem åtta veckor till. Och nu har det väl gått två-tre veckor till på den nya kuren och jag är så glad för det blir bara bättre och bättre! Aldrig trodde väl jag att det skulle bli såhär bra av ett kosttillskott, visst jag hoppades men det gör vi ju alla som har de här problemen…

En biverkning kan jag faktiskt notera, jag har blivit torr i hårfästet. Det kliar inte men jag ser att jag är torr så jag smörjer in med en ansiktskräm. Det är helt klart värt den biverkningen! För någon som är torr i hyn kanske det känns annorlunda(?)

Jag kan inte annat än att rekommendera Ecnaclyn efter att ha fått de här resultaten! Trots den lilla biverkningen. Helt klart värt sitt pris. Det här är tabeltter mot acne som fungerar!

100% Nöjdhetsgaranti! Pengarna tillbaka om du inte är nöjd hos Vitaminbutiken.se

60 tabletter (åtta veckor) Ecnaclyn kostar 529 kr hos Vitaminbutiken.se

JUST NU! Stora aknepaketet – Ecnaclyn 60 tabl. + Skinclear 100ml + Multivitamin – Naturlig effektiv aknebehandling med 10 för 569 kr.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/a/0/naturensmedel.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments

 1. Hej Linn. Funkade faceclear något bra ?
  Mvh Gunhill

 2. Hej! Jag har använt Ecnaclyn mer än en vecka nu. Och jag får ännu mer finna som jag hade innan.Blir jätte besviken. De rekomenderar att använda i 8 veckor men jag vet inte om jag våga forstta med de?

  • naturensmedel says:

   Hej Rosa!
   Oj vad jag förstår din frustration, man får lite panik, inte sant! Oftast är det så med olika behandlingar av acne, oavsett om det är invärtes behandling med tabletter mot finnar, som denna, eller en utvärtes kräm till exempel. Det blir värre innan det blir bättre. Mitt råd är att härda ut de här veckorna och se hur det går, förhoppningsvis hjälper ecnaclyn dig lika mycket som det hjälpt mig att få bukt med min besvärliga vuxenacne! Berätta gärna hur det går för dig!

   Mvh,

   Åsa

 3. Hej, jag funderar på att börja ta dem här tabletterna men undrar om effekten fortsätter även efter man slutat äta tabletterna. För kan ju inte äta tabletter resten utav sitt liv. Någon som slutat äta och märkt att acnen kommer tillbaka?

  • naturensmedel says:

   Hej Elina!
   Jag åt ecnaclyn i ca 1,5 år innan jag inte tyckte att hyn blev bättre utan upplevde att nu har min hy blivit så bra som den kan. Då slutade jag, och jag har inte märkt någon försämring efter det. Vad det beror på är svårt att säga, jag kan tänka mig att för mig personligen så behövde min hy tid på sig att läka ut och få en bättre struktur, bli mer följsam och liksom, öppen om du förstår vad jag menar. Hur det är för andra vet jag inte, någon som har någon egen erfarenhet?

   Mvh,

   Åsa

 4. Hej. Jag har sedan 12 dagar ätit Faceclear. Har sett en drastisk försämring under dessa dagar, men enligt förpackningen kan det dröja upp till 1 månad innan man ser resultat, så jag håller ut…
  Är det någon här som har någon erfarenhet av Faceclear? / Linn

 5. Hej! Jag heter Linda och jag är en tjej som är 13 år gammal och jag har börjat få ganska mycket finnar och lite porrmasker också och jag undrar om detta hjälper snabbt och mycket och rekommenderar du detta?:)

  • naturensmedel says:

   Hej Linda!
   Jag förstår din önskan att det ska gå fort mer än väl! :) Jag tror att det skulle kunna hjälpa dig men på grund av din ålder tycker jag att du ska diskutera det med dina föräldrar först. Om man läser i webbutiken så refereras det till ett test på ”tonåringar” men det står inte vilka åldrar detta är. Oavsett tycker jag du ska ta upp det med en förälder!
   Mvh,

   Åsa

 6. Simon says:

  Hejsan! har tagit ecnaclyn i 30 dagar nu (en förpackning) men har inte sett några framsteg än…. När fick du dina resultat? Vet att det står att man ska ta det i 8 veckor men har även läst att de flesta får resultat i vecka 2-4 vilket börjar oroa mig. Jag ska fortsätta i 4 veckor till och hoppas det hjälper innan det. Har faktiskt köpt ett annat lactoferrin-tillskott som heter face clear på vitaminbutiken då de rekommenderade det då det gav snabbare effekt, 4 gånger mer lactoferrin tror jag det är. Men ska fortsätta med ecnaclyn efter dem andra tagit slut. Skulle verkligen uppskattat om ni delar med er om era efarenheter om när ecnaclyn börjar hjälpa.

  • naturensmedel says:

   Hej Simon! Tråkigt att du inte ser resultat än! Men som du säger så står det ju 8 veckor på förpackningen. Jag såg resultat efter 3-4 veckor redan även om en del var undanskymt eftersom det var så mycket som skulle läkas ut! Intressant att det fanns ett till tillskott med lactoferrin som Vitaminbutiken rekommenderade! Jag ska ta mig en titt på det, kan vara intressant för mig att prova också då min hy inte är helt bra även om jag har turen att det är nära på helt bra!

   Det har gått någon vecka till nu, märker du någon skillnad? Har du kanske rent av börjat testa Faceclear redan? Skulle vara väldigt roligt om du kom tillbaka hit och delade med dig!

   mvh,
   Åsa

 7. Hej,

  Jag har ätit ecnaclyn i ungefär en månad nu. När det hade gått ungefär tre veckor började jag se en förbättring, men sen började jag äta minipillret cerazette som är ett preventivmedel utan östrogen, där en av biverkningarna kunde vara just akne. Redan efter en vecka är mina hudproblem nu tillbaka igen, och nu undrar jag om jag över huvud taget kan fortsätta äta ecnaclyn samtidigt som jag tar cerazette. Finns det några risker med det? Och finns det ens någon möjlighet att ecnaclyn fortfarande kan ge en förbättring trots pillrerna, eller kommer jag helt enkelt tvingas välja mellan fin hy eller cerazette?

  Mvh Emma

  • naturensmedel says:

   Hej Emma!
   Jag måste börja med att säga att jag inte vet om det finns några risker med att ta Cerazette och Ecnaclyn samtidigt, jag är inte läkare så det är inget jag kan uttala mig om. Mitt råd är därför att tala med din läkare som skrev ut Cerazette och/eller med den butik du köpte Ecnaclyn av. Det är det bästa rådet jag kan ge! Oavsett vad du bestämmer dig för att göra tycker jag att det låter som att du fick en jättebra effekt av Ecnaclyn på väldigt kort tid så förutsatt att du kollat upp din första fråga så skulle jag tro att du fortfarande kan bli hjälpt av Ecnaclyn. Det rekommenderas att man testar Ecnaclyn i minst åtta veckor för att det ska få full effekt. För min del blev min hy bättre fortfarande efter kanske ett halvår, det var väl mycket som skulle läkas. Jag hoppas att du inte ska behöva välja mellan vacker hy och Cerazette! Kom gärna tillbaka hit och berätta hur det gått för dig!

 8. Hej! Jag vill bara berätta om den fantastiska upplevelsen jag har haft och fortfarande har med ecnaclyn! Jag har ätit ecnaclyn ganska länge nu, kanske 8 månader eller ngt sånt och min hy blir bättre och bättre fortfarande. Jag hade ganska jobbiga kinder och tinningar med ganska stora knölar som vägrade försvinna och har också haft problem i många år med finnar. Nu kan de komma ibland men inte alls i lika stor utsträckning som förrut. Det verkar som att huden läker innifrån på något vis och när väl en knöl/märke har läkt ut är huden klar och fin. Min hud är mjuk och slät och jag tycker att den ser väldigt jämn och fin ut ochden känns smidig! Jag använder mig såklart av rengöring och gör peeling någon gång i vecka också men det gjorde jag innan ecnaclyn också. Jag är helt förbluffad över hur bra det fungerat på mig och samtidigt vill jag säga att jag inte har känt att jag mått något annorlunda sedan jag började med tabletterna.

  Jag är så otroligt glad att jag testade ecnaclyn!

  • naturensmedel says:

   Hej Åsa!
   Det låter som att du hade ganska liknande problem som jag (jag heter också Åsa :)) Jag är också väldigt glad att jag fått möjligheten och testat Ecnaclyn, min hy är sannerligen fin idag och man jämför!

   Tack för att du delade med dig! Om det sker någon förändring, titta gärna förbi och berätta om dina erfarenheter av Ecnaclyn!

 9. naturensmedel says:

  Hej Amy! Dalacin, är inte det ett ansiktsvatten typ? Har fått det utskrivet två gånger som det i alla fall. Men när du skriver antibiotika så låter det ju snarare som tabletter och jag tror inte på att mixa läkemedel med något så hör med din läkare först! Lycka till!

 10. Hej! går de att blanda ecnaclyn med dalacin antibiotika?
  /Amy

 11. josefines.se says:

  Svar : Hejsan! Nu när du säger det så..jaa det har du rätt i. Det flagnar i hårbotten. Men hyn har blivit mycket bättre !

  Hälsningar

  Josefine

Speak Your Mind

*