Naturens medel - Naturlig skönhet direkt från naturen!

Omega 3 – ett under för din kropp och hud!

Omega-3 är en fleromättad och essentiell fettsyra. Det vill säga en fettsyra som vi måste Omega 3 nyttigt fetttillföra kroppen eftersom den inte kan tillverka den själv. Omega 3 är ett naturlig sätt att motverka rynkor och både torrt hår och torr hy.

Omega 3 är en av komponenterna i hudens celler. Fettsyran påverkar huden och dess elasticitet och det påverkar huden på samma sätt som att omega 3 rik fisk är rörlig och elastisk även i djupa kalla vatten. Genom att äta extra omega 3 kan  man motverka inflammationer och därmed motverka akne och andra inflammatoriska hudbesvär. Fettsyror är viktigt för hudens mjukhet och lyster men överdriven konsumtion kan ge oönskade effekter såsom fethy.

Om man vet med sig att man inte äter fet fisk minst tre gånger i veckan rekommenderas ett tillskott av omega 3 för att tillse att din kropp och din hy inte åldras i förtid.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/a/0/naturensmedel.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Speak Your Mind

*