Naturens medel - Naturlig skönhet direkt från naturen!

Priorin – för ett tjockare och vackrare hår!

Tunnare hår kan man få periodvis och det är inget ovanligt, även hos kvinnor. Håravfall kan ske som en följd av stress, hormonförändringar och dieter. Oavsett varför så finns det något man kan göra för att förhindra detta. Förrutom att sköta sin kost och se till att man får i sig gott om vitaminer och mineraler kan man hjälpa hårtillväxten på vägen genom att öka blodcirkulationen i hårbotten.

Priorinär ett naturligt kosttillskott för kvinnor som fungerar genom att vitalisera hårrötterna och öka blodcirkulationen. Det är genom blodet till hårroten som byggstenarna till hårstrået kommer och det är därför viktigt att dels ha bra blodcirkulation samtidigt som det är viktigt att rätt byggstenar finns för att få ett vackert starkt hår.

Priorin har en dokumenterad effekt och består av hirsextrakt, pantotensyra (b-vitamin) och aminosyran l-cystin. Kreatin är den aminosyra (protein) som hårstrået består mest av. Du kanske känner igen keratin från schamporeklam, men frågan man kan ställa sig är om det är möjligt att tillföra ett protein till håret utifrån. Priorin innehåller l-cystin och är en beståndsdel i keratin. B-vitamn spelar en viktig roll i blidandet av ny vävnad och brist på b-vitamin kan innebära sämre kvalitet på hår, hud och naglar, därför innehåller Priorin b-vitaminen patotensyra.

Priorin innehåller även hirsextrakt vilket är kännt för dess innehåll av kisel samt vitaminer och mineraler. Vetegroddsolja finner man ofta i olika typer av intensivbehandlingar för torrt hår, här får kan du låta denna ingrediens verka inifrån istället.

Behandling

Vid kraftiga problem med hårtillväxten rekommenderas 3 kapslar per dag de första tre månaderna, efter det räcker 1 kapsel per dag. Vid lättare problem räcker 1 kapsel per dag i tre till sex månder. Eftersom hårstråets tillväxtcykel är ganska långsam kan det behövas upp till tre månaders behandling innan synliga resultat.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/a/0/naturensmedel.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Speak Your Mind

*